Bejelentkezés

Friss hírek


Vándortábor konferencia az Országházban

'19. február 08.

Az Országház Felsőházi termében tegnap több mint 200 érdeklődő gyűlt össze a Vándortábor konferenciára, amelyet az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztos, Révész Máriusz hívott össze abból a célból, hogy ünnepeljük együtt eddigi közös munkánkat, és ismerjük meg az év újdonságait a vándortáborozás területén.

A rendkívül jó hangulatú rendezvényen a gyalogos, kerékpáros és vízi vándortáborok projektkoordinátorai beszéltek a múltról, jelenről és a jövőről, megtudhattuk az idei év programjának részleteit.

A konferencia második részében pedig egy kerékpáros táborvezető, egy gyalogos vándortábori útvonalfelelős és egy vízivándor táborban aktívan részt vevő olimpikon tartott előadást a tapasztalatairól. Az előadások közötti filmekkel a tavalyi táborokba pillanthattak be a konferencián résztvevők.

A Bringásvándor Programról Pénzes Erzsébet projektkoordinátor, a kerékpáros vándortáborban szerzett tapasztalatokról Emődyné Nyakas Juliánna mesélt, aki Debrecenből érkezett, és  Felső-Tisza-vidéken vándortáborozott a tanítványaival.

Fotók: Bódis Krisztián